ELITA 5 HARROJE VETMINË LYRICS

Harroje vetmine

Nëse sonte ndihesh vetëm
dhe ke frikë te shohish endrra
shuaj dritën ndize zemren
do t'me gjesh mua brenda

Nëse sonte ndihesh vetëm
dhe ke frikë te shohish endrra
shuaj dritën ndize zemren
do t'më gjesh mua brenda

Dhe lindi kenga e dashurisë
qe kurrë për ty s'do t'ketë mbarim
kjo keng' do perjete
mbetet kujtim

Me ty asgjë nuk do t'ndroj
le t'me falin boten mua
çdo vajzë tjetër qe e takoj
m'bën më tepër të të dua

Me ty asgjë nuk do t'ndroj
le t'me falin boten mua
çdo vajzë tjetër që e takoj
m'bën më tepër të të dua

Dhe lindi kënga e dashurisë
që kurrë për ty s'do t'ketë mbarim
Kjooooooo këng' për jeteeeee..
mbetet kujtiiiiiiiiiim.. iiiiiiiiiimmmmmmmm