ELVIR MEKIC & VRCAK & ADRIAN GADZA KUPI ME LYRICS

(Елвир)
Не сум пијан од што сум претерал
еден поглед дур да трепнам ме опи
таа насмевка ќе ме полуди
како јуни снегот еден ме топи.

(Врчак)
Имам милион фори како да те излажам
триста филма како да те добијам
сите женски срца што ги собирам
колку има таму неможам да избројам
и правам се што сакам можам ако сакам се
имам цена страшно висока но затебе не
јас затебе се би дал се што ќе не доближи
само ти замижи купи ме со бакнежи.

рефрен:
Купи ме на попуст ми е се
и срцево и усниве и лагиве еј
купи ме со усни плати ми
и не ги штеди троши ги
ма купи ме со бакнежиии.

(Адријан Гаџа)
Таман помислив не се родила
некоја од кожа што ќе ме вади
ти од никаде ми се појави
па од тогаш слушам само балади.

(Врчак)
Имам милион фори како да те излажам
триста филма како да те добијам
сите женски срца што ги собирам
колку има таму неможам да избројам
и правам се што сакам можам ако сакам се
имам цена страшно висока но затебе не
јас затебе се би дал се што ќе не доближи
само ти замижи купи ме со бакнежи.

рефрен:
Купи ме на попуст ми е се
и срцево и усниве и лагиве еј
купи ме со усни плати ми
и не ги штеди троши ги
ма купи ме со бакнежиии.x3
by Z@rE