TALENTTI HURJAPÄÄ F.AINTY & DEVA LYRICS

kovaluu!

Nyt on aika ottaa happee, luottaa pidätellä täytyy, suonet pullistelee agressiota, Ja mun kiesistäkin näkyy. ja mä puristelen rattii, nyt mul o näytön paikka, pakko ajaa hanaa vaikka vastaantulevien kaistal. Ei oo varaa jäädä jälkeen, ottaa vauhtii pari markkaa, Nyt sun kandee olla tarkka, ketä tulit haastaa. Vaihdan isompaa vaihdetta, ja jos ne loppuu kesken, painan isoa painetta pullos ja menen edel. mul on valo ja näyttö, suuria määriä hummii, ruori liikkuu polttaa gummii, huutaa kova dumppi supii, takakumi palaa, G-voimat nousee lujaa, aurinko mun auton kultaa, ei mua kiinni saa kukaa, lupaan. tää kiihtyy paris sekas, pari ekassa, tukaalis, concept, tallis, kadul, väisty tavis ettei satu. Ja ku mä lähen kisaa mä meen kisas vitun lujaa, Ja ku su kissa istuu vieres, eli hilaa a**is muualle Mä oon hurjapää ja mä tuun lujaa tällä läpi Ja mä on kuski susta tuski löytyy vastust eli häviit istu penkkii vyötä ittes, kato lasin läpi älä pitele avaimii jos ei kiesi pysy käsis

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist ote
Mä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee kalis concept
Eli parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys
Mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist ote
mä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee
kalis concept parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy.

Tullaan kylän läpi fägit jyrätään dissataan metelii kybäl tä fiilataan, kybäl tää illalla, kybäl tää viival saa, puskemaan porttien läpi ja mä vain stonttien väki saa nyyppää himassansa saa, kaivamassa kameraa ja vaivaa vanhaa paska almeraa mutta se saadaan vaikka ladasta alepa parasta paremman näkönen vaik varastat lähdös, ne ottaa kii ja sen siliän tien sun hätösee, ihan turha tulla kenenkään komentaa me vedetään nopeempaa, eikä taivuta keventää otetta deva keventää koreja pelkääjän puolella, huutelee rivouksii peleillä hermot huolella kuumenee. Me kiilataan ne tolppaan ja morkataan niit ja ne haluis vetää pleksiin spedet ottakaa kii. Ja kunnes ikkunasta tielloksen tä ne ajo takaa me ohitettiin kierroksel taas, perä vinossa taas kaarretaan kylillä fägikset heittää lumipalloilla me ajetaan yli. Aletaan rykiin ja pistetään rullalle pitäjän kadut mitä sa haluut viedään se siks että et sitäkään saanu.

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist ote
mä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee kalis concept
eli parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys
mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy!

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist otemä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee kalis concept parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy.

Vittuun sun jengis nyt on aika pitää pää kiinni
toi sun vehkees on vakio jos ei laske kuraläpii, märkäkorvii, karvanoppii ja niinku pelkää äijä niinku F1 mäkin käytän moottorissa happojäätävää ja massis avo ratti etkä siinäkään sä pärjää härnään kunnes lähet rällään kisaa ottaan pätkii päitä mua voi verrata häkkiseen ja kun äkkii settis kattoo pätkin sen läpi ja jos ei muuten niin sit se hajoo hämilteen noustaan ja tsekkaa nyt sun autoos, sää oot viel viival kun mä horisonttiin katon. Kovaa ajoo paljon rahaa ja viel enemmän naisii, katon naisii tehoillani paremmin mun angel eyesit, pieni varoituksen sana poju kato jos on varaa niin voi pistää autoon rahaa mutta kadul pärjää parhaat, eli susta ei oo jannu mihkään sä oot saletti vegas ilman kuolon kolareit talentti on ku airton senna liikun ääreti kävellen muut mut huomaa kun lähen, et saa kiinni mua tänään et huomen et pääse ees lähel, mä teen temput paikal vedän autal oppii ohjaa perän viereen niin et näkyy spoikka etulasist, koita peräs!

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist otemä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee kalis concept
eli parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy!

Mä oon hurjapää vaik kurja sää ni luja ratist otemä tuun lujaa täält, et pärjää lasis lukee kalis concepteli parempaan et pysty, et sä pysy tänää pystys
mä kai ratin taakse synnyin enkä häviämään tyydy! jea ota kii jos saat, kliketi klaketi tiiätsää

vittu hahahhaa ou s***, vittuu