WWW.VEQ-KS.COM ELVANA GJATA - NUK JANE ME 2009 [ VETEM NE VEQ-KS.COM ] LYRICS

Jo ajo nuk e don
per nje tjetrin lutet, lutet
dhe ai po thihet, shuhet ai
pret nje fjal te saj
hera par qe lutet, lutet
me nuk puthen


(Refreni)

ooo nuk jam me puthjet e tij
nuk jam me puthjet e saj
vetem i mbeti nje kujtim
te dy kan faj
puthjet e saj nuk digjen
jo jo ai ishte puthja me e ngrohtet nga lotet e tija
nga lotet e tij
nga lotet e tija
nga lotet e tij

ai, veten nuk e don
fjalet fundit sod po shkruhet
mbetet nje kujtim qe s'shuhet
ajo jo nuk ka mundesi te qaj
deri ne fund shkjon dhe luten
me nuk puthen

(Refreni 2x)

nuk jam me puthjet e tij
nuk jam me puthjet e saj
vetem i mbeti nje kujtim
te dy kan faj
puthjet e saj nuk digjen
jo jo ai ishte puthja me e ngrohtet nga lotet e tija
nga lotet e tij
nga lotet e tija
nga lotet e tij