PERSONAL & NEKO CU EXO O OARECARE LYRICS

Pe dighi di the hit zic ca esti o oarecare,ea oare moare daca plec sau doare tare?
Pare ca ea nu o sa fie nici decum ca tine,crezi ca daca dragoste e oarba n-o sa ma mai vezi?!
Si tinete bine daca speri sa imi mai revin te inseli ca sau intamplat prea multe si nu s-au intamplat,e blad cert din nou ce nu meriti?
Pisi stai,pisi simt ca nu mai merge,pisi crezi,pisi bye,pisi hai,pisi n-ai cum,nu mai spune pisi,nu imi mai spune in nici un fel,nu imi mai
spune ca-i dificil,nu imi pasa,lasa ne vedem maine dimineata,poate nu,poate da,poate intr-o alta viata!

Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau sa stai si sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarit eu m-am dus!Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau sa stai si sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarit eu m-am dus!

Schimba frecventa si lasa-ma puitn cu ea,am trecut peste multe sa o lasam asa,
timpul nu mai sta intre noi,sa zicem cum era,dar nici la viitor sincer nu mai putem sprera,
pentru asta te rog sa nu te speri mai este mult pana la lasarea serii,ingerii nu coboara ei traiesc pe pamant,
tu esti unu dintre ei dar nu esti unul sfant,poate juramintele au scris cuvintele.au lasat fara sange goale venele,
si lasi acum sa curga lacrima pe fata unde va cadea ea va renaste viata!

Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau sa stai si sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarit eu m-am dus!Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau si sa stai sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarit eu m-am dus!

A trecut atata vreme nu ai inteles nimic,ti-am zis nu m-am plictisit dar vreau sa ma lasi un un pic,si zic,stii ca n-am decat 20 de ani visez la strada si golani masina p***a si bani,bani.
Nu ma-n intelege gresit nu mi-am propus doar sa te frec si sa plec,si sa dau repede rec,insa vezi mami asa sunt baieti,asa sunt golani ne sare pizda in ochi cum va sare si vou banii,dar
trec anii, no sa mai fie asa de simplu,nu e stres ne linistim pe parcurs ce trece timpu,nu te supara pe mine sau pe ei,sau pe cei ce produc lei si dau tepe la femei se tireaza vrei nu
vrei te fute bine si-a plecat are afaceri e versat are multe de rezolvat,are multe pe cap vezi timpu nu-i ajunge fa-l fericit aratai partea ceea mai dulce!

Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau sa stai si sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarit eu m-am dus!Nu prea imi pasa ce-ai de gand sa faci,poti sa pleci sau sa stai si sa te dezbraci,oricum timpu sa scurs nu mai am nimic de spus asa ca pana la rasarït eu m-am dus!