A KADE E MOJTO LIBE LYRICS

Ах каде е мојто либе дали мисли пак на мене
Јас за него само венам и за него јас ќе умрам *2

Коленичев јас пред него и со солзи на очите
Кажи кажи верно либе кого љубиш освен мене *2

Зошто кажа и пред мама каде бевме ние двајца
Ако тебе те излажам подобро е јас да умрам
Ако либе те излажам подобро е јас да умрам

Блазе нему тој што љуби тој што љуби верно либе
Тој бесценет камен носи и е верен дур до гроба *2