АРХАНГЕЛ ПРЕВЕЗ LYRICS

Превез

Ја загубив моќта,
одам со темен превез на срцето
И ова што го гледам
не е вистина
Толку е студено
Во твојот свет без љубот
се ќе се престори во смрт
и се почесто тоа те радува
Нема да можеш никогаш
да бидеш моја потреба
и да ме мразиш, ќе биде залудно
Толку потребен лажен одговор
Само за миг ќе погледнам:
толпа луѓе обично
овде нема ништо,
ништо што ми е потребно
Во твојот свет без љубов
се ќе се престори во смрт
и се почесто само тоа те радува
Понекогаш, понекогаш љубовта е
соврчено циничен убиец, убиец!