02. ŞANIŞER & BELA GÖNLÜMÜN KONAKLARI BOMBOŞ LYRICS

Ser dogamadi gökten yagdi bulutlar agLadi gönlüme sormadi daha mektuplar zarfinda Bu kalemi kiramadi daha hiç kimse (beni tani) !!
Onun adi cennette karaladi Beni kati kurallari vardi. Cinnet halinde rap mahalinde tektim haliylen ihtimalimle kirik kalbimde cam çerçeve batan her yerimde aci var silikon bi gönül degil abisi bu acir elbet açiksa yaram hani bandaj hicvet dümenini kir bana yaklas kasvet uzagima dur yine rica ve minnet bi feat olur tanrimla ben yazarim giderim niga aglar millet
Ben yeni farkina vardim bi çok seyin bi çok beyin yok olmakta bro hiç ölmedim diyen herkesin herqün mezarina qül konmakta sahte gündem ahmakça kandirmakta sizi al kalbini ver tahtimi geri hayal dünyamda mutluydum burasi bogdu ruhumu geri götürün beni son bi sigara gibi rap Bana sevgin gözlerimin hali yol kapakLari endise dolu yüregim niye gittin ? uzagima uzak olmasan aglarim gönül defterim karalanmis yine sira Bekler sayfam bu beati ne sayfalar doldurur ne enfiye dumanli kafamin umutlari hüsran

NAKARAT

yerde kalmis anilar daginik hücüm haline geçti yasim yine ßen varim ßen yokum allahim gönlümün konaklari ßomßos(x2)

Kalbimden bir oda verdim sen talan ettin vede ben aglarken yikildi gözlerin hepsi üstüme tek bi söz gelir beni affet ruhumun elleri bagli ve tutsak bedenime dert yan mert bilirdin ben çekildim serden uzaklara sen bilirsin beni tanimazlar sessiz süratte bos koridorlar kanadi bu eller sert yumruklar saat gece 3,5 yine bu satirlar sagirlar ancak yinede hatirlar yatakta deilim ellerim havada yine uykum yok dilim duada bi çok sual var hiç çözemedigim bi çok duvar var hiç geçemedigim !! basimda agrilar yaninda herkes umrundamiyim unut ve terk et sigaram elimde koyun kurallari siz bir hükümdar bense bi soytari elinde asaipli bi cambaz hep gider ancak bi Türlü varamaz ayni kaderdeyiz elde kalemler ben yazarim ama o hep kalender Birgüne sigdir tüm bu olanlari ama ben yasadim günlügüm yakali savurun bu külleri üzerime üfleyin tamam hadi gidiyorum kapiyi kilitleyin ben hep yürüyorum yikili binalarda susarim ama gözlerim aglar yüzüme tebessüm çiseldi derken hep biri çikar ve yanardi matem her sarkimda ayni hikayeler bu ben degildim geçerdi saatler geceleri kabus yüzümde terler bir telefonla biri beni terk eder sahibi oldu ben yine yaziyorum hep telif oLdum küçük bi çapta biri bana söylesin batti bu gemiler kim mürettabat vede kim kaptan cebinde kelimeler kalbin ümitli sen hep gezdin ama ben hep kafeste sana saçma gelir söylediklerim ama bence sen yasama resetLe bir ani anlatir 32 cümle ve firarim oldu her silüetler biri beni çagiriyor seytan azapta Azrail moruk o hep kapimda !!

GÖNLÜMÜN KONAKLARI Bombos !!